Over Liesbeth

Ik ben Liesbeth Janse, 39 jaar, getrouwd, moeder en ik heb de afgelopen jaren een praktijk voor psychotherapie gehad in een fijne groepspraktijk in Utrecht in Nederland. Sinds de zomer van 2017 woon ik met mijn gezin in Leuven en ben ik mijn praktijk in Leuven gestart.

Mijn hart gaat uit naar het ondersteunen van mensen die psychisch in een moeilijke of uitdagende fase van hun leven zitten. Naast mijn therapeutische scholing heb ik een creatieve achtergrond als zangdocente, zangeres en actrice. Deze achtergrond heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Jungiaans therapeutische kwaliteiten, zoals een open intuïtieve houding, gevoel voor symbooltaal, analytisch vermogen, het aanboren van creativiteit en een verbeeldingskracht die nodig is om je in te leven in de belevingswereld van de cliënt.

Cliënten over Liesbeth en de therapie

‘Liesbeth is als therapeut integer en genuanceerd en geeft ook ruimte aan humor in de therapie. De therapie was zeer waardevol voor mij, ik heb mijn balans teruggevonden en sta nu veel meer in mijn kracht.’ (vrouw, 27 jr)

‘Liesbeth kon zich inleven in mijn belevingswereld, waardoor ik me echt gehoord voelde. De therapie heeft me goed gedaan; ik ben helderder geworden in mezelf, heb meer bewustzijn gekregen over mijn gevoel waardoor ik nu beter voel wat ik wil en daarnaar kan leven. Relaties zijn verbeterd.’ (man, 29 jr)

‘Liesbeth heb ik als een betrouwbare en stevige therapeut ervaren. Ik voel me rijker en heb een basisvertrouwen in mezelf gevonden.’ (vrouw, 63 jr)

‘Ik vind haar chill. Ik kon alles zeggen zonder dat het raar gevonden werd. Door de therapie voel ik me steviger en heb ik mezelf veel beter leren kennen.’ (meisje, 16 jr)

‘Liesbeth is doortastend als het nodig is en ruimte gevend om het zelf te ontdekken. Ik had het gevoel alles te kunnen zeggen, zonder dat ik oordeel ervaarde. De therapie ervaarde ik als niet te hoofdig en niet te emotioneel.’ (vrouw, 32 jr)

Opleidingen
Traumaverwerking (Jaaropleiding, specialisatie voor therapeuten – Educatieve Academie Antwerpen-Berchem)
Jungiaans analytische therapie (5-jarige Postgraduaat in Dieptepsychologie – Jungiaans Instituut Nijmegen)
Zingeving en Spiritualiteit (Propedeuse – Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht)
Psychosociale Basiskennis (Postgraduaat, CPION erkend – Instituut CAM)
Muziektheater (Master – Hogeschool voor de Kunsten Fontys Tilburg)
Zang Lichte Muziek (Bachelor – Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)